Maatilan johtaminen yhdessä paikassa

Ajankohtaista

Olet täällä

Bisnes+ on uudistunut - katso webinaari!

Bisnes+ uudistui syksyllä 2021. Uudistuksessa palvelun ulkoasua kehitettiin käyttäjien palautteen perusteella. 
 
Katso tallenne Uudistunut Bisnes+ -webinaarista, jossa Bisnes+:n toimitusjohtaja Markku Brummer ja Minun Maatilani Ohjelmistojen pääsuunnittelija Pauliina Kokko kertovat, kuinka voit hyödyntää uudistunutta Bisnes+ -palvelua oman tilasi johtamiseen.
 

Bisnes+:aan avautunut maatilayrityksen johtamiseen monipuolinen mittaristo

Maatilan johtamisen työkalu Bisnes+ on saanut uusia mittareita maatilan johtamiseen

Maatilojen johtamisen alustalle Bisnes+:aan on avautunut mittava 60 mittarin mittaristo. Mittarit ovat selkeitä ja helposti mukautettavissa tilan tarpeisiin. – Mittarit ovat syntyneet viljelijöiden tarpeista ja toiveista, sanoo Bisnes+ Oy:n toimitusjohtaja Markku Brummer ja jatkaa, - Uusia mittareita ovat talouden, työajan sekä emolehmätuotannon johtamiseen. Mittaristo on jaoteltu viiteen osaan: kasvi, nauta, talous, johtaminen sekä suosittelemme. Mittaristo on muokattavissa ja omia tavoitteita voi asettaa.

Näkymä alustatalouteen - miten johdamme tiedolla

Bisnes+ on digitaalinen palvelualusta. Alustalla tarkoitetaan dynaamista, monen osapuolen vuorovaikutteisuuteen perustuvaa monisuuntaista sovellusta. Digitaalisella alustalla tarjottavat sovellukset ovat sähköisiä palveluita, joita käytetään tietokoneella ja älylaitteilla. Alusta toimii kuten tori, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat. Valikoima on monipuolinen ja ostajalle on tarjolla vaihtoehtoja. Myyjät kilpailevat tuotteidensa ominaisuuksilla, laadulla ja hinnoilla.

Maatilojen johtamiseen kaivattua tukea - Bisnes+ kokoaa ammattitiedon yhteen paikkaan

Bisnes+ Tietoa yhdessä paikassa

Bisnes+ tarjoaa käyttäjilleen suoran väylän maatilan johtamisessa tarvittavaan ammattitietoon. Sen uusina osioina avautuvat 22.9.2020 Tietoa ja Oppia ja Tilan tiedot. Niiden lisäksi uutta on Bisnes+:n kumppanien tuottama johtamiseen liittyvä sisältö.